telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

Go Connect voor Panasonic

Sla een brug tussen uw telefooncentrale en uw klant contact gegevens

Go Connect is een krachtig unified communications software pakket welke gebruikers een hoge mate van integratie, communicatie en samenwerking biedt tussen hun Panasonic telefoonsysteem en hun interne zakelijke systeem. Go Connect stelt eindgebruikers in staat om beter samen te werken en gezamenlijk, snel en efficiënt informatie over bellers te verkrijgen. De Go Connect product serie is niet alleen kostenbesparend, maar ook zeer gemakkelijk te onderhouden en te installeren.
 

 
De suite bestaat uit vijf primaire licentie types waardoor eindgebruikers het optimale voordeel krijgen op basis van hun specifieke eisen:
 

Go Connect Office

All the call functions you need with a simple click - dial, transfer, hold, consult and others plus integration with Microsoft Outlook, Lotus Notes and Google Places.

Go Connect Office Plus

Alle functies van de Go Connect Office licentie met een aantal leuke bijkomende functies, zoals de voorkeur toestel keuze, op beschikbaarheid gebaseerde acties en gecombineerde weergave van de beschikbaarheid.
 

Go Connect CRM

Alle functies van Go Connect Office Plus met veel aangepaste en standaard CRM- applicaties en databases . Dit maakt direct toegang tot relevante informatie mogelijk, waarbij de eindgebruiker ervaart om veel efficiënter te werken, dit bespaart de klant uiteindelijk tijd en geld.

Mobiele client

Google Android , Apple iOS en Windows Phone ondersteund. Laat bellen en samenwerking tijdens het rijden, de beschikbaarheid en productiviteit verhogen, en het verminderen van de kosten.

Go Connect Attendant

schermvullend telefoongesprek management, inclusief CRM-integratie, chat berichten en multi-site support.
 
 
 
Wenst u advies over de mogelijkheden van Go Connect en de Panasonic communicatieplatformen?  Wij adviseren u graag over het geschikte oplossing voor uw onderneming