telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

Radiocommunicatie

Draadloze communicatie op professioneel gebied, landmobiel of maritiem

Voor wie op zoek is naar draadloze communicatie op professioneel gebied, landmobiel of maritiem, biedt Sonal zeker een geschikte oplossing. Buiten een uitgebreid gamma aan toestellen, staat Sonal ook nog eens garant voor een perfecte service. Voor zowel aankoop als herstelling en/of onderhoud van uw toestellen kan u steeds bij ons terecht. Dankzij een jarenlange ervaring kan Sonal terugblikken op een degelijk opgebouwde structuur en know how. Dit alles gecombineerd met een unieke flexibiliteit die we onze klanten kunnen bieden maakt van Sonal uw ideale partner om tot een systeem oplossing te komen. Sonal is dan ook toegewijd aan kwaliteit!

Producten en systemen

Sonal levert portofoons en mobilofoons voor de verschillende netwerken en systemen, zowel analoge als digitale systemen:

» TETRA
» NexEdge 
» Mototrbo 
» ROIP 
» Simulcast 
» Voting systemen 
» Marifonie 
» Licentievrij

Merken radiocommunicatie

Om steeds de ideale oplossing voor onze klanten te kunnen uitwerken, is Sonal partnerships aangegaan met een groot aantal merken, elk met hun eigen specifieke sterke punten en functionaliteiten. 

Bekijk hier het volledige overzicht »

ATEX portofoons

ATEX staat voor de Franse benaming "ATmosphère EXplosible" en wordt als synoniem gebruikt voor twee Europese richtlijnen op het gebied van explosiegevaar onder atmosferische omstandigheden.

» Lees meer

Randapparatuur radiocommunicatie

Tevens levert Sonal een belangrijke selectie van toebehoren tot systeemcomponenten van o.a:

» Procom » Panorama 
» Kathrein » Telegärtner 
» Datcom » Funktronic 
» Peiker »  Otto 
» CeoTronics » Swissphone 
» Omnitronics » Microset 
» Wetech » Zetron ...

Vaak een klein verschil om perfect te beantwoorden aan de vraag van de klant, want samen met u maken we de juiste keuze.

Paging

Met digitale paging kunt u snel en zeker pagingberichten sturen en ontvangen binnen België. Onder meer de brandweerkorpsen, de civiele bescherming en verscheidene medische diensten gebruiken paging om hun personeel op te roepen bij een incident.

» Lees meer

Eigen hersteldienst

Sonal beschikt over een eigen hersteldienst voor alle zend- en ontvangstapparatuur, telefonie, mobiele telecommunicatie, etc...

 

Hebt u vragen over radiocommunicatie?

contacteer ons