telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

Paging

Klanten die het Astrid Netwerk gebruiken (vooral Belgische brandweerkorpsen) hebben het paging alarmeringssysteem nodig om verschillende teams van vrijwillige brandweerkorpsen te verwittigen in geval van een noodoproep. 

Swissphone

RESIDENTIAL DE900

De Swissphone DE900 is een pager voor dagelijks gebruik met een contrastrijke display, enorme stand-by tijd, perfect formaat en stevig design. Het laat een probleemloos gebruik toe en is het optimale alarmeringsapparaat voor elke veiligheidsinstantie.

PROFESSIONAL DE725 

De Swissphone DE725 is een pager voor professioneel gebruik met een grote flexibiliteit, bijzondere karaktereigenschappen en functies die het tot één van de meest gebruiksvriendelijke pagers maken.

  • Grafisch 5-lijnen scherm met meer dan 100 tekensSwissphone radiocommunicatie
  • Verbeterde behuizing voor een luidere tonaliteit
  • Toetsenblokkering
  • Beveiliging via Pincode

DE920EX goedgekeurd door ATEX

Swissphone DE920 Ex is een pager voor mobiele alarmering in gevaarlijke omgevingen. Deze robuuste, zeer handige pager is speciaal ontwikkeld voor mensen die werken in omgevingen waar licht ontvlambare stoffen aanwezig zijn en die altijd bereikbaar moeten zijn. 

Commtech Wireless

Commtech wireless radiocommunicatieCommtech Wireless is sinds 1992 wereldwijd actief als leverancier van pagers en pagingsystemen zowel hardware- als software-matig. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot marktleider op het gebied van draadloze berichten systemen.

Commtech Wireless heeft een aantrekkelijk en compleet pakket pagers en pagingsystemen.

Het maakt niet uit wat voor mobiele apparaat uw werknemers gebruiken. Commtech Wireless beschikt over de technologie om apparaten te laten communiceren met elkaar.

Hebt u vragen over radiocommunicatie?

contacteer ons