telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

Track & Trace

Met behulp van onze track & trace website houdt je steeds de controle over het volledige wagenpark. Volg online in real-time elke voertuigbeweging van op kantoor, thuis of onderweg via PC, tablet of smartphone.

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface en de gedetailleerde kaarten op basis van Google Maps kan men exact volgen waar en wanneer uw voertuigen zich verplaatsen. De actuele verkeersinformatie, luchtbeelden en Google Streetview helpen u bij het plannen en aansturen van uw vloot.

track & trace interface

 

Met de gedetailleerde historische ritgegevens kan u steeds opzoeken waar en wanneer een voertuig zich bevond. 

 

 

De uitgebreide rapportage geeft een overzicht van het aantal gereden kilometers, stopplaatsen, snelheden en rijtijden. Ook uitzonderlijke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld ritten tijdens het weekend of na de kantooruren kunnen eenvoudig geraadpleegd worden.

Naast een standaard Track & Trace oplossing kan ook een oplossing op maat uitgewerkt worden met chauffeursidentificatie door middel van een elektronische sleutel of RFID tags, koppelen van sensoren en externe contacten, alarmering, privaat knop, en CAN bus informatie.