telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

Aplicom A9 NEX – betrouwbaar, accuraat en uitbreidbaar

De nieuwe Aplicom A9 NEX is ontwikkeld voor geavanceerde telematica oplossingen waar hoge betrouwbaarheid van de gegevens belangrijk is. Het biedt nauwkeurige GPS tracking voor de bewaking en opvolging van voertuigposities.

Aplicom A9 NEX gps tracking

Uitbreidbaar en flexibel

De Aplicom A9 heeft veelzijdige software functionaliteiten die kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant. De configuratie-opties zijn quasi onbeperkt en dus ook de groeiende en veranderende eindgebruiker behoeften worden ondersteund. De uitgebreide aansluitmogelijkheden dragen bij tot de flexibiliteit van de installatie: digitale en analoge ingangen, acceleratiemeter, puls-teller, 1-wire, COM-poort (RS232), contactloze CAN en CAN-gebaseerde OBD II-aansluitingen zijn allemaal beschikbaar.

 

Betrouwbaar zelfs in veeleisende omgevingen
De intelligente dual-processor architectuur van Aplicom zorgt ervoor dat de twee processoren fungeren als elkaars back-up om te voorkomen dat gegevens of de verbinding verloren gaan zelfs in de meest uitdagende situaties. De gegevens worden veilig opgeslagen in het interne geheugen van de A9 unit ook tijdens spanningsonderbrekingen en onvoldoende GPRS dekking. De opgeslagen data wordt daarna automatisch  verstuurd als de situatie normaliseert. In extreme gevallen waar de voedingsspanning afgesneden wordt, zorgt de interne back-up batterij ervoor dat de A9 gewoon verder kan functioneren en een alarm signaal kan uitsturen.

Nauwkeurig

Toonaangevende GPS gevoeligheid en de meest accurate triptellers zorgen ervoor dat elke gereden kilometer geregistreerd wordt. De A9 met zowel interne A-GPS als GPS/GLONASS modules resulteert in ongeziene locatie nauwkeurigheid.

Eenvoudige installatie

Het kleine formaat, de vorm en robuustheid van de A9 unit maken het makkelijk onzichtbaar te installeren in alle soorten voertuigen.