Anders Reizen

Voice over IP Telefooncentrale

Anders Reizen, gevestigd in Diest, is een dochteronderneming van Joker die zich richt tot elke wandelliefhebber.  Binnen hun aanbod vindt men zowel lichte wandelingen, met de nadruk op cultuur en genieten, als zeer sportieve trekkings en expedities waarvoor een topconditie vereist is.

Voor jongeren en gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een originele formule, heeft Anders Reizen een aparte aanbod van actieve jongeren- en gezinsvakanties.

De focus op duurzaam reizen loopt als een rode draad doorheen de volledige werking: met het besef dat elke reiziger sporen nalaat, zorgt Anders Reizen er steeds voor dat de negatieve gevolgen van de buitenlandse aanwezigheid maximaal beperkt wordt.

Karl Leenknegt

De internationale sector waarin Anders Reizen actief is, heeft uiteraard een serieuze impact op de communicatiekosten.  Daarom werd enige tijd geleden beslist om te investeren in de telecominfrastructuur en volop in te zetten op VoIP.  Communicatiemanager Karl Leenknegt legt uit: “Vanwege onze activiteiten moeten we regelmatig naar het buitenland bellen, en met de huidige configuratie is Sonal is er in geslaagd om ons het beste van beide wereld te bieden: een klassieke ISDN lijn garandeert dat we steeds bereikbaar zijn, terwijl we dankzij de VoIP technologie onze kosten aanzienlijk hebben doen dalen.

Onze situatie was ook niet alledaags: Binnen onze onderneming herbergen we feitelijk drie activiteiten: Anders Reizen, Boots Jongerenreizen en Missie Formidabel, dat zich richt op familiereizen.  Elk van deze merken heeft zijn eigen telefoonnummer, en het is voor ons belangrijk dat we steeds kunnen zien voor wie elke inkomende oproepen is bestemd.  Andersom is het ook noodzakelijk dat we bij uitgaande gesprekken kunnen kiezen welk nummer we gebruiken.

Sonal heeft deze behoeften perfect ingevuld, en slaagt er in om ons adequaat bij te staan wanneer nodig.”

Hardware:

Avaya IP500v2
14 Digitale handsets type 1403/1408/1416

Info:

+32 13 33 40 40
00000