Veys Bedrijfskleding

In het noorden van Antwerpen vinden we Veys bedrijfskleding, een onderneming die al sinds 1951 actief is in het vertrouwde pand aan de Lange Lobroekstraat.  Het familiebedrijf is werd destijds opgericht door Jos Veys, en wordt tegenwoordig gerund door kleinzoon Vincent.

Dat bedrijfskleding meer inhoudt dan alleen maar veiligheidsschoenen en overalls, bewijst het uitgebreide gamma dat online te koop wordt aangeboden: tunieken voor zorg- en onderhoudspersoneel, kledij voor koks en zaalmedewerkers in de horeca, promo kledij, uniformen voor chauffeurs en hostessen, schooluniformen, sportkledij en zelfs lederen schorten.

Bedrijfkledij blijkt overigens niet ongevoelig voor de recente modetrends: getuige hiervan is de skinny jogging koksbroek, of de veiligheidsschoenen die bijna niet te onderscheiden zijn van de hedendaagse trendy sneakers.

Telecom

Voor de modernisering van de telefooncentrale kwam Vincent Veys vanzelf bij Sonal terecht, op wie ze al jaren beroep doen voor hun telecommunicatie: “de leasing van onze telefooncentrale liep ten einde, dus moesten we werk maken van een vernieuwing. De installatie is prima verlopen, de overlast werd tot een minimum herleid, en achteraf zijn er geen problemen meer vastgesteld.”

Hardware

Veys Bedrijfskledij maakt gebruik van een Panasonic NS700 centrale.  6 Desktop DT312 toestellen en 2 draagbare TG8051 werden behouden.

Meer info

 

00000