SonalCloud by 3CX: ‘perfect fit’ voor uw bedrijf?

SonalCloud by 3CX: ‘perfect fit’ voor uw bedrijf?
February 22, 2023 kiona jautze

Altijd en overal in verbinding – waar en wanneer u en uw collega’s ook aan het werk zijn? SonalCloud by 3CX zou zomaar eens de oplossing kunnen zijn waarnaar u op zoek bent. Een volledig en betrouwbaar communicatiesysteem dat u perfect kan integreren met al uw andere communicatie-, CRM- en helpdesktools? U kan erop rekenen. We lichten dit future-proof communicatiesysteem graag voor u toe.

Meer weten over SonalCloud by 3CX? Hier leest u er alles over! 

Waarom een communicatiesysteem de basis is van flexibiliteit

Of u nu over een team beschikt van 5 collega’s, of zelfs 5000 mensen in dienst heeft – met elkaar in verbinding staan is key in elk team. Een goed communicatiesysteem waar u op kan vertrouwen legt een mooie basis om die verbinding ten volle tot stand te brengen.

Bedrijfsnoden veranderen bovendien. De laatste jaren stijgt het aandeel aan thuiswerkers bijvoorbeeld aanzienlijk, wordt er op meer hybride manieren vergaderd,… En ook uw eigen bedrijf kan veranderen. Misschien maakt u wel een periode van groei door? Of veranderen uw bedrijfsactiviteiten? Dan wil u kunnen vertrouwen op een communicatiesysteem dat doorheen dit alles mee met u en uw bedrijf evolueert.

SonalCloud by 3CX: een uiterst moduleerbaar en geïntegreerd systeem op uw maat

SonalCloud by 3CX vormt dankzij zijn modulariteit, moderniteit en betrouwbaarheid een ideale basis voor elk bedrijf. Maar hoe maakt dit systeem zijn beloftes concreet? We leggen het u graag uit aan de hand van de volgende pijlers.

Flexibiliteit op zijn best

Het SonalCloud by 3CX- telefoniesysteem is integraal afgestemd op de hoge eisen van bedrijfsomgevingen vandaag de dag.  U werkt en vergadert via dit systeem waar en wanneer u wil zonder eindeloze add-ons te moeten toevoegen, zonder verschillende apps te moeten downloaden en zonder speciale toestellen aan te moeten schaffen. Via uw smartphone of laptop bent u optimaal bereikbaar en werkt u veilig via één duidelijke interface. Daar bespaart u dan overigens ook heel wat mee.

vendien is het systeem ook makkelijk te integreren. U profiteert bijvoorbeeld van nummerbehoud en hoeft niet over te schakelen naar verschillende besturingssystemen en toestellen aangezien het systeem voor zowel Android- als iOS-besturingssystelen uiterst geschikt is. Dit garandeert u een vlotte opstart zonder al te veel moeite en verloren tijd.

Alle soorten integraties mogelijk

CRM-, helpdesk- of communicatietools integreren? Moeiteloos. En ook dat is een grote hulp.

  • Microsoft Teams is standaard geïntegreerd. Dat is voordelig omdat u bijvoorbeeld bespaart op SBC-licenties dankzij de native integratie in SonalCloud, u met minder werknemers op dure MS365-licenties werkt én omdat u profiteert van alle functionaliteiten die Microsoft Teams biedt.
  • Microsoft 365 kan makkelijk mee geïntegreerd worden – ook daar kan u dus moeiteloos profiteren van alle tools die dit programma biedt.
  • En ook CRM-tools zoals Salesforce, Freshdesk, Microsoft Dynamics, Zendesk, Hubspot en meer kunnen ook geïntegreerd worden via de CRM-integratiewizard voor integratie van REST-systemen;

Meer weten over integraties? We helpen u graag verder!

Uiterst gebruiksvriendelijk

Dit spreekt uiteindelijk voor zich. Omdat het systeem zo uiterst flexibel is én omdat het geïntegreerd kan worden met verschillende bedrijfstools die u dagelijks gebruikt – geniet u van een systeem waar makkelijk en efficiënt mee te werken is.

Dit SonalCloud by 3CX-telefoniesysteem integreren in uw bedrijf?

Denkt u dat dit systeem iets voor u zou kunnen zijn? Of wil u graag een extra woordje uitleg? Contacteer ons, dan zorgen wij voor een demo op uw maat én beantwoorden we graag al uw vragen. Zo komen we tot een oplossing die écht past bij uw bedrijf!

We helpen u graag verder!