Avaya IX Collaboration Unit CU360

Compromisloze videoconferencing in een handomdraai.

Avaya IX Collaboration Unit CU360
November 7, 2019 kiona jautze

Avaya IX Collaboration Unit CU360

Waarom zou u anderhalf uur in de file staan voor een vergadering als u ook via videoconferencing kunt overleggen? Vergaderen via video is eenvoudig en Sonal heeft alle middelen om uw beeldvergadering handig en snel op te zetten.

Sonal videoconferencing waar u ook bent

Dankzij deze Sonal collaboration technologie verandert u elke vergaderplek snel en eenvoudig naar een volwaardige videoconference ruimte, zonder enig compromis op vlak van functionaliteit of performantie.

Monteren op elk type scherm

Deze videoconferencing unit (Avaya IX Collaboration Unit) is in een oogwenk geïnstalleerd. U monteert de unit eenvoudig op elk type scherm zodat u kan vergaderen met kristalhelder geluid en video. Hierbij is de unit niet afhankelijk van de snelheid of performantie van uw laptop of PC.

De Avaya IX Collaboration Unit is compatibel met elke cloud based applicatie, voorziet full HD 1080p video, een 4K camera sensor en 4K display support. U heeft dual HD live video en content, een breed gezichtsveld en geïntegreerde microfoons voor een helder geluid.

Inbegrepen zijn alle functionaliteiten zoals de opnames van de vergadering, online security, directory service en adresboek. Het ondersteunt zowel het Session Initiation Protocol (SIP) als H.323 voor de integratie met een bestaand Unified Communication platform. Het functioneert eveneens met alle bestaande gestandaardiseerde video-infrastructuur.

Delen van documenten en bestanden

Dankzij Wifi en Bluetooth kunt u tijdens een Sonal videoconferencing documenten en bestanden delen via laptop of smart device. H.239 en BFCP biedt content uitwisseling met bijna elk videoroom systeem op de markt.

Sonal videoconferencing voor grote vergaderzalen

De Sonal videoconferencing unit (Avaya IX Collaboration Unit CU360) is geschikt voor videoconferencing van 4 tot 6 personen. Dit is een all-in-one vergaderoplossing met camera, videoscherm, geluidsinstallatie, extensies voor headseats, enz. Deze unit kan eventueel uitgebreid worden met de Avaya B109 conference phone die u eender waar in de ruimte kan plaatsen en die werkt via Bluetooth en een ingebouwde batterij. Deze batterij kunt u opladen via een standaard USB poort en geeft de unit een autonomie van 12 uur.

Smart collaboration

Het delen van content, applicaties en bestanden is een eitje met uw laptop of smart device dankzij de WIFI en Bluetooth interface. H.239 en BFCP biedt content uitwisseling met bijna elk video room systeem op de markt. Avaya Equinox biedt de ultieme samenwerkingservaring met een bliksemsnelle schermrespons en lagere belasting van de bandbreedte.

Meer weten? Ontdek onze Collaboration tools!

UItbreiding voor grotere ruimtes

Out of the box is de Avaya IX Collaboration Unit CU360 geschikt voor huddle rooms van 4 a 6 personen.  De beperking zit hem in de ingebouwde microfoon, die het best presteert als de deelnemers niet te ver van het scherm verwijderd zijn.  Dit betekent echter niet dat de CU360 niet gebruikt kan worden in grotere ruimtes.   De oplossing kan namelijk uitgebreid worden met de Avaya B109 conference phone.

De B109 conference phone kan eender waar in de ruimte geplaatst worden dankzij Bluetooth connectivity en een ingebouwde batterij.  Deze opgeladen worden via een standaard USB poort en geeft de unit een autonomie van 12 uur.

UItbreiding voor grotere ruimtes

Demo Sonal videoconferencing

Ontdek Sonal videoconferencing en vraag vrijblijvend een demo aan.