Avaya IX Collaboration Unit CU360

Compromisloze videoconferencing in een handomdraai.

Avaya IX Collaboration Unit CU360
november 7, 2019 Sonal

In het hedendaagse zakenleven is videoconferencing niet meer weg te denken.  De Avaya IX Collaboration Unit maakt dat deze technologie voor iedereen binnen handbereik ligt, zowel op kantoor als op de baan.  Met de Avaya IX Collaboration unit transformeert u elke vergaderruimte in een oogwenk naar een volwaardige videoconference ruimte, zonder enig compromis op het vlak van functionaliteit of performantie.

De Avaya IX Collaboration Unit is in een oogwenk geïnstalleerd en biedt een ongeëvenaard gebruiksgemak.  U monteert de unit eenvoudig op elk type scherm en deze biedt dankzij het all-in-one design kristalhelder geluid en video. Hierbij is het niet afhankelijk van de snelheid of performantie van een laptop of PC.

De Avaya IX Collaboration Unit is compatibel met elk cloud based applicatie, voorziet full HD 1080p video, een 4K camera sensor en 4K display support.   Het voorziet dual HD live video en content, een erg breed gezichtsveld en geïntegreerde microfoons voor heldere audio.

Inbegrepen zijn alle essentiële functionaliteiten zoals meeting opnames, online security, directory service en adresboek.  Het ondersteunt zowel het Session Initiation Protocol (SIP) als H.323 voor de integratie met uw bestaande Unified Communication platform.  Daarna functioneert het eveneens met elke bestaande gestandardiseerde video infrastructuur.

 

Smart collaboration

Het delen van content, applicaties en bestanden is een eitje met uw laptop of smart device dankzij de WIFI en Bluetooth interface.  H.239 en BFCP biedt content uitwisseling met bijna elk video room systeem op de markt.  Avaya Equinox biedt de ultieme samenwerkingservaring met een bliksemsnelle schermrespons en lagere belasting van de bandbreedte.

UItbreiding voor grotere ruimtes

Out of the box is de Avaya IX Collaboration Unit CU360 geschikt voor huddle rooms van 4 a 6 personen.  De beperking zit hem in de ingebouwde microfoon, die het best presteert als de deelnemers niet te ver van het scherm verwijderd zijn.  Dit betekent echter niet dat de CU360 niet gebruikt kan worden in grotere ruimtes.   De oplossing kan namelijk uitgebreid worden met de Avaya B109 conference phone.

De B109 conference phone kan eender waar in de ruimte geplaatst worden dankzij Bluetooth connectivity en een ingebouwde batterij.  Deze opgeladen worden via een standaard USB poort en geeft de unit een autonomie van 12 uur.