Avaya telefonie: naar een hoger niveau van communiceren

Avaya telefonie: naar een hoger niveau van communiceren
April 20, 2023 kiona jautze
werknemers aan tafel, twee aan het ellen en twee aan het overleggen

Telefoneren, berichten versturen, vergaderen, en tegelijk uw CRM bijhouden … Doet u dit allemaal via verschillende platformen? En bent u dat ondertussen ook wel een beetje moe? Terecht, denken we!

Gelukkig is er de betrouwbare VoIP-telefonie – en eigenlijk: het allround communicatie-wondermiddel – van Avaya. Gebruiksvriendelijk, efficiënt en vooral: all-inclusive. Wat dan net de voordelen van Avaya zijn, en waarom we bij Sonal al meer dan 20 jaar met Avaya werken? We leggen het u graag uit.

Een Avaya-oplossing op uw maat integreren? Contacteer ons voor een oplossing op uw maat!

Klaar voor een toekomst vol communicatie

We haalden het eerder aan. Avaya biedt u mogelijkheden die uw communicatie efficiënter doen verlopen. Zowel met uw klanten, als intern. En dat van waar u of uw collega’s ook werken. Het grote voordeel? Avaya VoIP-telefonie kan helemaal aangepast worden naar de noden van uw bedrijf. U kan er dus zeker van zijn dat u over een oplossing beschikt die helemaal op maat is.

Nog beter? Avaya is perfect te integreren met uw reeds bestaande communicatiesystemen (Teams, OFiice 365,…) en CRM- en ERP-tools. Dat is pas handig!

Deze oplossing bestaat uit drie verschillende takken, allemaal met deels dezelfde en verschillende functionaliteiten:

Avaya Enterprise Cloud: hybride cloud oplossing

Dit is een zogenaamde hybride of private cloud oplossing die flexibel, veilig en volledig aangepast is aan uw organisatie. Via deze tool, profiteert u van:

  • Cloudgebaseerde telefonie en gespreksbeheer
  • Voicemail-mogelijkheden en instant messaging
  • Teambetrokkenheid en conferenties
  • Mobiliteitsfuncties en noodoproepen

Avaya UCaaS: snel en continu samenwerken

UcaaS staat voor Unified Communications as a Service. Dit is een alles-in-één cloud communicatieplatform zodat u sneller en continu kan samenwerken, van waar u ook werkt. Via deze oplossing werkt u makkelijk remote en op kantoor. Uiterst geschikt voor bedrijven die een hybride manier van werken aanbieden dus!

Avaya Cloud office (ACO): alles in één app

Bellen, vergaderen, berichten sturen en meer – allemaal in één app. Op uw kantoor hoeft er geen hardware geïnstalleerd of onderhouden te worden. U gebruikt het, Sonal en Avaya verzorgen het voor u.

Verbind uw kantoor, externe en mobiele medewerkers met één enkel systeem. Mis nooit een gesprek. En werk samen vanaf waar dan ook en vanaf elk apparaat.

Klop aan bij Sonal, uw telecomspecialist

Wil u Avaya integreren in uw bedrijf? Sonal helpt u graag verder met het integreren en uitbouwen daarvan.

Wist u dat zowel uw kantoormedewerkers als uw remote werkende medewerkers profiteren van dezelfde functionaliteiten? Deze oplossing is er dus voor iedereen.

Contacteer ons nu!