Push To Talk over Cellular

Communiceer met uw walkietalkies via uw smartphone

Communiceer met uw walkietalkies via uw smartphone
November 20, 2019 Sonal

De all-in-one PoC gateway laat u toe om het bereik van uw radionetwerk uit te bereiden of te connecteren met andere systemen of radionetwerken. Hierdoor is het een ideale uitbreiding op uw bestaand netwerk. Een link tussen de werkvloer (radiogebruiker) en de binnendienst, management of zelfs de medewerkers op de baan.

Deze Poc Gateway is zowel compatibel met analoge VHF en UHF alsook DMR radionetwerken. Hiermee kan u via een applicatie op smartphone over 4G communiceren met de walkietalkies op de werkvloer, met andere smartphones in uw netwerk en eventueel met een desktop PC dispatch applicatie. U kan simultaan meerdere bestaande radionetwerken op verschillende locaties koppelen en die indien nodig ook onderling samenvoegen tot één gespreksgroep, onafhankelijk van hun lokale technologie.

 

Wat is PoC?

Simpelweg staat PoC voor “Push To Talk over Cellular” met andere woorden: radio’s die gebruik maken van het mobiele netwerk (3G, 4G, en/of WiFi). Dit kan via specifieke PoC radio’s of semi smartphone uitvoeringen die voorzien zijn van een PTT toets en een simkaart of via een applicatie op uw iOS of Android smartphone. Hiermee kan u wereldwijd via PTT met elkaar communiceren, zolang u natuurlijk internet verbinding heeft. Omdat de meeste van deze specifieke PoC toestellen op Android functioneren geven ze u ook veel real-time informatie: GPS, aanwezigheid- en beschikbaarheidsinformatie, gesprekslog en opname mogelijkheden. Ook versturen van foto’s en realtime video is mogelijk.

 

Geef ons ook zeker een seintje bij interesse in de PoC Gateway, dan plannen we vrijblijvend voor u een demo ter plaatse in.