tramadol kaninchen tramadol 50mg buy ultram online College Station

chevrolet soma de cuiaba soma muscle relaxant dry cleaners san francisco soma

do employers test for tramadol order tramadol overnight tramadol pill identification 627

overdose on ambien and valium buy ambien ambien dose for insomnia

can you drink wine while taking tramadol buy tramadol tramadol nida 5

Eindejaarsfeesten: praktische tips voor uw voicemail

Eindejaarsfeesten: praktische tips voor uw voicemail
december 5, 2017 Sonal
De eindejaarsfeesten zijn traditioneel een periode waar we allemaal naar uitkijken. Op professioneel vlak kan het er echter hectisch aan toe gaan: Indien u sluit tussen Kerstmis en Nieuwjaar dan moet u wellicht nog veel zaken in orde te krijgen, of u wordt overspoeld met vragen van uw klanten die zelf nog dingen geregeld willen zien vooraleer hun vakantie begint.
Het loont de moeite om eens stil te staan bij uw wachtmuziek en de instellingen van uw voicemail. Wacht hiermee niet te lang: mogelijk dienen er nog alternatieve teksten ingesproken te worden, of dient u de hulp in te roepen van uw telefoniepartner voor het aanpassen van de instellingen.  Het zou jammer zijn als u opportuniteiten mist door te laat in gang te schieten.

Wachtmuziek

Misschien vindt u het aangenaam om uw klanten met wat toepasselijke muziek in de kerstsfeer te brengen wanneer ze even in wacht staan.  Te sentimenteel voor u?  Dan kan u eventueel een boodschap afspelen met praktische informatie over de eindejaarsperiode:
• Bent u gesloten, of net niet,
• Is er een minimale dienstverlening tijdens de vakantieperiode?
• Sluit uw bedrijf tussen kerst en Nieuwjaar, of tijdens de bouwperiode?
• Hanteert u een beperkte dienstverlening? Zijn bepaalde medewerkers op een andere manier bereikbaar, bijvoorbeeld via mail of een GSM voor noodgevallen?

Voicemail

De instellingen van uw voicemail dienen mogelijk aangepast te worden in functie van een collectieve sluiting, of wanneer uw personeel vroeger naar huis gaat zoals bijvoorbeeld op kerstavond of oudjaar.
Daarnaast kan u de voicemail eveneens aanwenden voor het verstrekken van nuttige informatie.  Neem dan ook de tijd om hierover na te denken en start op tijd met de voorbereidingen.

Professioneel ingesproken tekst

De kwaliteit van de ingesproken teksten zijn belangrijk en beïnvloeden sterk de perceptie van uw onderneming.  Het laten inspreken van uw boodschap door professionals, al of niet in meerdere talen, is heel betaalbaar en dan ook sterk aan te raden.
Wenst u hierover meer info? Sonal staat u hierin graag bij, dus aarzel niet ons te contacteren.