soma yağcıllı kasabası soma pills aura soma beziehung flasche

ultram online Springfield buy tramadol online does alcohol affect tramadol

soma centre royal garden hotel buy soma soma de valores com jquery

what is xanax and valium prescribed for valium no prescription valium uses and dosage

klonopin mixed with soma buy soma soma ergonomics ceres ca

Handenvrij bellen

Niet alleen in de auto

Handenvrij bellen: niet alleen in de auto
januari 23, 2016 Sonal
Wanneer we denken aan kantoormedewerkers met een headset, dan associëren we dit bijna uitsluitend met callcenters en receptionisten. En voor de professionals die niet constant aan de telefoon hangen wordt het meer gezien als een statussymbool dan als een noodzakelijk onderdeel van hun kantooruitrusting.
Onterecht, want een headset kan wel degelijk de productiviteit verbeteren van elke medewerker die af en toe gebruik maakt van een telefoon, of dit nu in een kantoor is of in een logistieke omgeving.

Productiviteit

Het voordeel bij uitstek is uiteraard de luxe om beide handen vrij te hebben tijdens een telefoongesprek. Handenvrij bellen biedt de medewerker de mogelijkheid om nota’s te nemen, gebruik te maken van het klavier, kasten en lades te openen, en diverse andere acties uit te voeren ter ondersteuning van het gesprek.  Draadloze modellen staan de gebruiker toe om zich vrij doorheen het kantoor te begeven.

Geluidskwaliteit

Headsets verbeteren de geluidskwaliteit aan beide zijden van de conversatie. Het luistert veel aangenamer dankzij de positie van de kwaliteitsspeakers t.o.v. het oor. Modellen “over het oor” blokkeren bovendien fysiek het omgevingsgeluid, wat erg aangenaam is in open kantoorlandschappen.
Veel headsets bieden de mogelijkheid om het volume en de toon aan te passen.  De microfoon bevindt zich in de ideale positie om het stemgeluid te registreren, en tegelijk het omgevingsgeluid uit te sluiten.  Tot slot maken veel modellen gebruik van “noise-cancelling” technologie, een techniek die elektronisch achtergrondgeluiden filtert.

Gezondheid

Iedereen heeft wellicht al eens de hoorn van de telefoon geklemd tussen het oor en de schouder, en daarbij ervaren dat dit allesbehalve comfortabel, praktisch en op termijn, gezond is.  Onderzoek heeft uitgewezen dat gebruikers van een headset 35% minder last hebben van spierspanning in hun nek, schouders en rug dan professionals die geregeld telefoneren en tegelijk algemene kantoortaken uitvoeren.
Sommige headsets kunnen niet alleen met de vaste telefoon, maar ook met de GSM (via bluetooth) gekoppeld worden.  Hierdoor kan men ook mobiele gespreken voeren met de headsets, wat niet alleen aangenamer is, maar tevens de hoeveelheid straling vermindert waaraan het hoofd en oor wordt blootgesteld.

De beste headset voor uw medewerker

Als verdeler van gerenomeerde merken zoals Plantronics en Jabra, kan Sonal u adviseren in het beste type van headset voor elk van uw medewerkers, en u zo helpen om de productiviteit van uw onderneming te verhogen.