Tait omruil actie

Bijzondere voorwaarden op de TAIT TP9300

Omruil actie: bijzondere voorwaarden op de TAIT TP9300
October 3, 2018 Sonal

Als geprivilegieerd reseller van TAIT Communications organiseert Sonal een unieke omruilactie voor al haar klanten:  tot het einde van het jaar profiteert u van extra gunstige condities op de TAIT TP9300 bij inlevering van uw oude TP8000.  Wenst u meer te weten over deze eindejaaractie? Neem dan meteen contact met ons op.

Over de TP9000 serie

Met de TP9000 haalt u een echte performer in huis: dit quadmode toestel ondersteunt maar liefst vier modi die het toestel inzetbaar maakt in quasi elke type netwerk: Analoog, MPT, DMR Tier2 en DMR Tier3.

In vergelijking met de voorganger wint de TP9000 aan performantie en efficiëntie dankzij de vele extra functietoetsen.  Daarnaast is het met de standaard IP68 en IP65 normering ontworpen om te functioneren in de meest ondankbare omstandigheden, en overleeft elk toestel moeiteloos onderdompeling in water of een val op een betonnen oppervlak.

Verder is het toestel voorzien van Man Down functionaliteit, geïntegreerde GPS en de mogelijkheid om het toestel bij verlies of diefstal van op afstand onbruikbaar te maken.

Versies

De TP9000 is beschikbaar in drie versies:

  • Zonder klavier
  • Met 4 toetsen klavier en scherm
  • Met 16 toetsen klavier en scherm

Elke versie kan besteld worden in een van de volgende kleuren: Zwart, Rood, Oranje, Geel en Limoen.

ATEX

Er zijn twee ATEX versies beschikbaar: voor de mijnindustrie en de gasindustrie.  Deze versie is uitsluitend beschikbaar in blauwe kleur en voorzien van een 16 toetsen klavier.

TP8100

Hoewel de 8100 al enige tijd niet meer beschikbaar is, kan u bij Sonal nog steeds terecht voor onderhoud en herstellingen. Desondanks zullen bedrijven die toch de overstap overwegen de voordelen ervaren van de verhoogde productiviteit die de TP9000 met zich meebrengt. Daarnaast is men de komende 3 a 5 jaar verzekerd van een performante batterij.