Overschakelen naar VoIP-telefonie? Dit moet u weten!

Overschakelen naar VoIP-telefonie? Dit moet u weten!
November 25, 2022 kiona jautze
VoIP telefonie

Een telefoniesysteem waarmee u helemaal klaar bent voor de toekomst? In deze gids kan u al lezen dat VoIP voor u ook een mooie keuze kan zijn. Grenzeloze flexibiliteit, dalende telefoniekosten en een makkelijke overstap dankzij Sonal? Die krijgt u er gratis bij. We vertellen u hieronder meer over de overschakeling naar VoIP.

Een overstap naar VoIP is zo gebeurd!

We helpen u graag snel aan een nieuw systeem! Hoe we dat doen? We bekijken eerst welke opstelling en infrastructuur het beste aansluit bij de noden van uw onderneming d.m.v. een antwoord te zoeken op volgende vragen:

  • Hoeveel betaalt u momenteel voor uw telefoniediensten?
  • Hoe ziet uw bedrijfsstructuur er vandaag uit en hoe past een telefoniesysteem daarin?
  • Waar liggen vandaag uw noden en pijnpunten?

Kiest u voor een overstap? Dan is het nieuwe VoIP telefoonsysteem in enkele weken volledig operationeel. Zo kan u hier snel mee aan de slag!

De voordelen van VoIP telefonie

Een grenzeloze flexibiliteit, dalende telefoonkosten en een glasheldere kwaliteit in geluid en beeld – het zijn maar enkele van de enorme troeven van VoIP. Dankzij een snelle, vlotte installatie van uw telefoniesysteem zal u snel en makkelijk van deze voordelen genieten en zal u er nog véél meer ontdekken.

Maak snel zélf gebruik van de voordelen van VoIP!

Connectie in alle vrijheid met VoIP

Is uw bedrijf vandaag uitgerust met een recente, professionele telefooncentrale? Wellicht volstaat een minimale aanpassing om de bestaande connectiviteit eenvoudig om te zetten naar VoIP. Met VoIP geniet u van flexibiliteit in zijn puurste vorm. U beantwoordt oproepen waar en wanneer u wilt, schakelt moeiteloos door of geeft eenvoudig aan wanneer u niet gestoord wenst te worden.

Is uw bestaande centrale VoIP-compatibel?

Sonal bekijkt graag samen met u of uw huidig systeem al compatibel is met VoIP. Blijkt dat niet het geval te zijn, heeft u twee opties:

Indien nodig worden oude toestellen vervangen door nieuwe IP-toestellen. Hierbij gebruiken we het intern netwerk als drager. U merkt het: deze upgrade brengt een hoop vrijheden met zich mee. Iedereen werkt voortaan gemakkelijk vanop afstand, u communiceert waar, wanneer én hoe u wilt en geniet daarbij van de allerbeste geluids- en beeldkwaliteit. Bovendien schakelt u moeiteloos door naar eender welk vast of mobiel toestel.

VoIP is géén cloud telefonie

Wist u dat u niet verplicht bent om via de cloud  te bellen om VoIP te gebruiken? Ook buiten een cloud omgeving biedt VoIP tal van voordelen. Het interessantste is ongetwijfeld een daling van de telefoniekosten. Het enige wat u nodig hebt om van dit alles te genieten, is een stabiele internetverbinding.

Wilt u graag meer info over VoIP en cloud telefonie? Neem hier contact op!