Sonal Cloud Telefonie

De nieuwste telg in de Sonal familie

Sonal Cloud Telefonie
April 27, 2018 Sonal

Sonal Cloud Telefonie

De nieuwste telg in de Sonal telecom familie

Met gepaste trots verwelkomt Sonal de nieuwste telg in haar familie: Sonal Cloud telefonie.  Na 40 jaar ervaring als specialist op het vlak van professionele telecom oplossingen, breidt Sonal nu haar activiteiten uit naar de cloud met haar aanbod van virtuele telefooncentrales.

Waarom heeft het zo lang geduurd vooraleer Sonal cloud telefonie aanbood?

Onze klanten appreciëren Sonal voor hun kwalitatieve dienstverlening en betrouwbare oplossingen.  Hoewel we steeds meer de vraag kregen naar een meer flexibele oplossing, hadden we geen zin om overhaast op de kar te springen en een oplossing aan te bieden die niet op het niveau is dat onze klanten gewend zijn.

Dus, Sonal Cloud Telefonie is de beste en de goedkoopste?

We streven ernaar om de beste te zijn, en dankzij de betrouwbaarheid van Sonal Cloud Telefonie hoeft u niet af te rekenen met mogelijk inkomstenverlies indien uw virtuele telefooncentrale u tijdelijk in de steek laat, of indien uw nummer gehackt zou worden.  Dus, ja, in zekere zin zijn we ook de goedkoopste.

 

Enkele ijzersterke troeven van Sonal Cloud Telefonie:

  • Flexibiliteit: configureer de configuratie van uw virtuele telefooncentrale via een kinderlijk eenvoudige drag and drop interface
  • Continuïteit: meerdere datacenters, verspreid over Europa, garanderen een maximale uptime van uw centrale.  Zelfs indien een datacenter compleet zou uitvallen, worden de taken naadloos overgenomen door een van de andere.
  • Beveiliging tegen hacking: het blijft een oplossing die draait op het internet, en dus gevoelig is voor hackers.  Afwijkend belgedrag wordt onmiddellijk gedetecteerd, en indien nodig, afgebroken om extra belkosten te voorkomen.
Ontdek alle voordelen van Sonal Cloud Telefonie Contacteer ons voor een demo

 

Waarom cloud telefonie?

De professionele wereld heeft het laatste decennium een ware revolutie ondergaan: het internet heeft een enorme impact gehad op onze manier van werken, toenemend fileleed zorgt ervoor dat veel meer werknemers hun job van thuis uit mogen doen, en kleine zelfstandigen met hippe baarden werken tegenwoordig vanuit koffiebars en co-working units.  Deze transformatie heeft voor sommige bedrijven de behoefte op het vlak van telecommunicatie drastisch beïnvloed, en cloud telefonie bleek hiervoor de oplossing.

Wat zijn de voordelen van Cloud telefonie

Cloud telefonie biedt een bedrijf de functionaliteiten aan van een eigen telefooncentrale, … zonder de eigen telefooncentrale.  De verantwoordelijkheid over het onderhoud van uw telefooncentrale rust dus niet meer op uw schouders.  Bovendien geniet u van een ongeëvenaarde flexibiliteit die ervoor zorgt dat uw virtuele centrale de groei van uw bedrijf moeiteloos volgt: u betaalt uitsluitend voor het aantal gebruikers dat u op dat moment nodig hebt, en hoeft dus niet meer op voorhand te investeren in een overgedimensioneerde centrale met het oog op een eventuele toekomstige uitbreiding van uw personeel.

Dankzij het virtueel karakter van cloud telefonie hebt u toegang tot uw telefooncentrale waar u zich ook bevind: op kantoor, thuis, in een hotel, of zelfs op het strand.  De enige voorwaarde is een internetverbinding, en een telefoontoestel (of gsm, tablet of laptop).  Van flexibiliteit gesproken!

Via cloud telefonie maakt u bovendien gebruikt van VoIP.  Deze techniek zorgt ervoor dat u veel goedkoper belt, nationaal of internationaal, waardoor uw traditionele telecomfactuur gedecimeerd wordt.

Meer weten?  Bekijk de voordelen van Sonal Cloud Telefonie of neem contact met ons op voor een demo.