Thuiswerken zonder zorgen? Ga voor SonalCloud-telefonie!

Dankzij de SonalCloud-telefonie volgt uw telefoon u overal

Thuiswerken zonder zorgen? Ga voor SonalCloud-telefonie!
maart 26, 2020 Sonal

U maakte het vast al mee. Een sneeuwstorm tovert het wegdek om in een onberijdbare brij. Of de motor van uw wagen begeeft het net wanneer u naar uw werk wilt vertrekken. Dan is thuiswerk een zegen. Tenminste, als uw organisatie al inzet op telewerk. De technologie is er alvast klaar voor. Dankzij de SonalCloud-telefonie volgt uw telefoon u overal.

In onze maatschappij van kenniswerkers lenen alsmaar meer jobs zich voor thuiswerk. Meer en meer bedrijven staan het toe, maar willen tegelijkertijd een vlekkeloze dienstverlening voor hun klanten garanderen. Dankzij moderne technologieën zoals de SonalCloud-telefonie bent u altijd en overal bereikbaar. Belt een klant naar uw vaste bedrijfsnummer? Dan zorgt de VoIP-technologie ervoor dat zijn oproep sowieso bij u terechtkomt. Ongeacht of u thuis of op een andere locatie aan het werk bent.

Vaarwel klassieke telefooncentrale

Goed nieuws, u hoeft geen techneut te zijn om snel vertrouwd te geraken met de SonalCloud-telefonie. Die maakt een klassieke telefooncentrale overbodig. Want u belt via het internet: snel, eenvoudig en betrouwbaar. Bent u thuis aan de slag of werkt u op locatie? Dan fungeert uw smartphone als verlengstuk van uw telefoontoestel op kantoor. De SonalCloud-technologie stuurt al uw kantooroproepen rechtstreeks door naar uw smartphone. Zo mist u geen enkele oproep en kunnen uw klanten altijd bij u terecht, waar u ook bent.

 

Bedrijfsomgeving bij u thuis

Wilt u ook thuis genieten van de ruime mogelijkheden voor telefonische vergaderingen? Dan laat u een VoIP-telefoontoestel plaatsen. Dat helpt u om eenvoudig conference calls te plannen en maakt vergaderingen ook mogelijk wanneer u thuiswerkt. Zo wordt thuiswerken meteen ook samenwerken.

VoIP-app als bruggenbouwer

Het ultieme middel om thuiswerk te verzoenen met uw bedrijfstelefonie: de VoIP-smartphoneapp. Die downloadt u voor Android en iOS en schakelt al uw bedrijfsoproepen in een handomdraai door naar uw smartphone. Uw gesprekspartner hoeft niet eens te weten waar u zich bevindt, want u beantwoord zijn oproepen even vlot vanaf eender welke locatie.

Met de SonalCloud-technologie kiest u voor een veilige, snelle en efficiënte oplossing voor uw bedrijfstelefonie. Zo combineert u klantgerichtheid met een werkstructuur die klaar is voor de toekomst.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie? Ontdek er alles over »