soma drug test detection soma drug soma bay wczasy

how long does a 5mg dose of valium last buy valium online buy valium in australia online

tramadol tabletas uso veterinario tramadol 50 mg how much tramadol can i take at one time

soma nellore bypass buy soma online soma fabrications mini velo

risks of mixing alcohol and valium valium online mixing vyvanse and valium

Thuiswerken zonder zorgen? Ga voor SonalCloud-telefonie!

VoIP telefonie: uw telefoon volgt u overal

Thuiswerken zonder zorgen? Ga voor SonalCloud-telefonie!
maart 26, 2020 Sonal

Nu thuiswerken echt ingeburgerd is, heeft ook u thuis vast wel een plek om te werken. Dat vraagt om een vlekkeloze telefonie zodat u zonder zorgen met collega’s, klanten en leveranciers kan communiceren. Dankzij VoIP telefonie en SonalCloud volgt uw telefoon u overal.

Met de SonalCloud – VoIP technologie kiest u voor een snelle en efficiënte telefonie-oplossing in thuiswerktijden. U bent altijd en overal bereikbaar, ook als uw klant naar uw vast bedrijfsnummer belt. Elke oproep komt bij u terecht, of u nu thuis of op een andere locatie aan het werk bent.

Dankzij SonalCloud combineert u een vlekkeloze dienstverlening met een werkstructuur die afgestemd is op wat u vandaag nodig hebt. Bovendien verlaagt u uw kosten en drijft u de productiviteit van uw onderneming op.

VoIP – bellen via het internet: vaarwel klassieke telefooncentrale

U hoeft geen techneut te zijn om snel vertrouwd te geraken met de SonalCloud – VoIP telefonie. U belt immers via het internet: snel, eenvoudig en betrouwbaar. Uw smartphone fungeert als verlengstuk van uw telefoontoestel op kantoor. De SonalCloud-technologie stuurt al uw kantooroproepen rechtstreeks door naar uw smartphone. Zo mist u geen enkele oproep en kunnen uw klanten altijd bij u terecht, waar u ook bent.

Lees: VoIP, feiten en fictie rond de hype

VoIP app als bruggenbouwer: geen vaste toestellen nodig

Het ultieme middel om thuiswerk te verzoenen met uw bedrijfstelefonie is de VoIP app. Die downloadt u voor Android en iOS en schakelt al uw bedrijfsoproepen in een handomdraai door naar uw smartphone, laptop, tablet of een pc. Uw gesprekspartner hoeft niet eens te weten waar u zich bevindt, want u beantwoordt zijn oproepen even vlot vanaf eender welke locatie.

Dankzij deze app kunt u eenvoudig bellen, doorschakelen, wachtrijen beheren, uw bereikbaarheid instellen. Het grootste voordeel? U heeft geen vaste telefoontoestellen nodig!

Kortom, met VoIP en de SonalCloud-technologie kiest u voor een efficiënte oplossing voor uw eigen thuiswerk of die van uw thuiswerkers.

Ook thuiswerken en telefoneren zonder zorgen? Vraag hier uw offerte