Thuiswerken zonder zorgen? Ga voor SonalCloud-telefonie!

VoIP telefonie: uw telefoon volgt u overal

Thuiswerken zonder zorgen? Ga voor SonalCloud-telefonie!
March 26, 2020 Sonal

Nu thuiswerken echt ingeburgerd is, heeft ook u thuis vast wel een plek om te werken. Dat vraagt om een vlekkeloze telefonie zodat u zonder zorgen met collega’s, klanten en leveranciers kan communiceren. Dankzij VoIP telefonie en SonalCloud volgt uw telefoon u overal.

Met de SonalCloud – VoIP technologie kiest u voor een snelle en efficiënte telefonie-oplossing in thuiswerktijden. U bent altijd en overal bereikbaar, ook als uw klant naar uw vast bedrijfsnummer belt. Elke oproep komt bij u terecht, of u nu thuis of op een andere locatie aan het werk bent.

Dankzij SonalCloud combineert u een vlekkeloze dienstverlening met een werkstructuur die afgestemd is op wat u vandaag nodig hebt. Bovendien verlaagt u uw kosten en drijft u de productiviteit van uw onderneming op.

VoIP – bellen via het internet: vaarwel klassieke telefooncentrale

U hoeft geen techneut te zijn om snel vertrouwd te geraken met de SonalCloud – VoIP telefonie. U belt immers via het internet: snel, eenvoudig en betrouwbaar. Uw smartphone fungeert als verlengstuk van uw telefoontoestel op kantoor. De SonalCloud-technologie stuurt al uw kantooroproepen rechtstreeks door naar uw smartphone. Zo mist u geen enkele oproep en kunnen uw klanten altijd bij u terecht, waar u ook bent.

Lees: VoIP, feiten en fictie rond de hype

VoIP app als bruggenbouwer: geen vaste toestellen nodig

Het ultieme middel om thuiswerk te verzoenen met uw bedrijfstelefonie is de VoIP app. Die downloadt u voor Android en iOS en schakelt al uw bedrijfsoproepen in een handomdraai door naar uw smartphone, laptop, tablet of een pc. Uw gesprekspartner hoeft niet eens te weten waar u zich bevindt, want u beantwoordt zijn oproepen even vlot vanaf eender welke locatie.

Dankzij deze app kunt u eenvoudig bellen, doorschakelen, wachtrijen beheren, uw bereikbaarheid instellen. Het grootste voordeel? U heeft geen vaste telefoontoestellen nodig!

Kortom, met VoIP en de SonalCloud-technologie kiest u voor een efficiënte oplossing voor uw eigen thuiswerk of die van uw thuiswerkers.

Ook thuiswerken en telefoneren zonder zorgen? Vraag hier uw offerte