Efficiënt bellen en thuiswerken dankzij VoIP telefonie

Efficiënt bellen en thuiswerken dankzij VoIP telefonie
June 29, 2021 kiona jautze
thuiswerken

Onder impuls van de coronacrisis staat het zo goed als vast dat thuiswerk en telewerk blijvers zijn in onze ondernemingen. Geen beter moment om uw telefonie professioneel aan te pakken. Dankzij SonalCloud en VoIP telefonie telefoneert u thuis of op verplaatsing net zoals u op kantoor zit. U schakelt makkelijk door waar u ook bent, bent altijd bereikbaar voor klanten en houdt het overzicht op uw oproepen.

Hét moment voor flexibele telefonie

SonalCloud is een cloudgebaseerde softwareoplossing die helemaal is afgestemd op kmo’s die op zoek zijn naar een flexibele telefonie-oplossing. Met telefoneren in de cloud bent u immers niet langer afhankelijk van een vaste locatie, maar kunt u werken en bellen waar u maar wilt, net als op kantoor.

Download de whitepaper SonalCloud telefonie

VoIP: telefoneren via het internet

SonalCloud vervangt uw traditionele telefooncentrale en uw telefoonlijnen door een virtuele telefooncentrale in de cloud. Door deze centrale in de cloud te koppelen met de VoIP-technologie (telefoneren via het internet) die uw oproepen doorstuurt via een internetverbinding, wordt uw telefonie geïntegreerd in een digitale kantooromgeving en wordt telefonie als kinderspel.

U telefoneert overal net als op kantoor!

VoIP telefonie voor thuiswerken en remote teams: SonalCloud

Met cloud telefonie heeft u dus alle voordelen van een vast toestel, zonder grote hardware investeringen. U kunt eenvoudig bellen en doorschakelen waar u zich ook bevindt. Wanneer er bijvoorbeeld een oproep binnenkomt voor een collega, dan kan de oproep eenvoudig worden doorgeschakeld via het computerscherm naar bijvoorbeeld een gsm of een mobiele app.

Voordelen van SonalCloud:

  • Ideaal voor thuiswerk en remote werken (remote teams). Mis geen leads van klanten, schakel makkelijk door en stel uw beschikbaarheid in. Omdat u kan bellen via een webbrowser kunt u communiceren vanaf eender welke plek met internet.
  • Met SonalCloud kan u veel meer dan alleen maar bellen: chatten, videocalls, documenten delen, softphone app, call center service, rapportage, …
  • Schaalbaar en flexibel. SonalCloud is makkelijk af te stemmen op de groei van uw activiteiten. U bent ook niet meer afhankelijk van de infrastructuur in uw gebouw, netwerkverbindingen, enz.
  • Maandelijkse facturatie

Koppelen van telefonie met CRM, ERP en Microsoft

Uiteraard hoeft u geen thuiswerkers te hebben om cloud  telefonie te installeren en gebruik te maken van de vele voordelen. Met SonalCloud Pro oplossing kunt u uw telefooncentrale in de cloud ook koppelen aan uw CRM, ERP of Microsoft oplossing. Om iemand te bellen, hoeft u enkel maar zijn naam in uw CRM of ERP systeem aan te klikken. Dankzij de integratie met uw CRM of ERP systeem kunt u ook heel gebruiksvriendelijk en automatisch rapporten, statistieken en call-boards opmaken.

Het team van Sonal installeert alles zelf, zorgt voor de integratie met uw CRM en ERP en verleent de nodige technische support. Neem hier contact op.

SonalCloud voor kleine en grote bedrijven

De SonalCloud oplossing is zeer geschikt voor kmo’s van 5 tot 500 gebruikers en biedt mogelijkheden voor bedrijven die constant bereikbaar moeten zijn. Denk aan ziekenhuizen, 24-uur services, nooddiensten en verzekeringskantoren.

Op zoek naar flexibele telefonie? Vraag hier uw demo bij Sonal aan.