Klaar voor de toekomst, met cloud telefonie!

Klaar voor de toekomst, met cloud telefonie!
March 25, 2022 kiona jautze
SonalCloud

Makkelijk schaalbaar, flexibel, overal bereikbaar … Er zijn veel redenen om na te denken over een SonalCloud telefoniesysteem voor uw bedrijf. Zeker nu bijvoorbeeld telewerken ook voor uw werknemers een optie blijft, dienen oplossingen om overal en altijd bereikbaar te zijn zich meer en meer aan. Benieuwd naar de voordelen van telefoneren over het internet?

Meer weten over cloud telefonie? Download de whitepaper SonalCloud telefonie

Wat is SonalCloud telefonie?

Geen fysieke telefooncentrale meer, wél een online platform voor de telefonie van uw bedrijf – dat is cloud telefonie. Het enige wat u nog nodig heeft, is een stabiele internetverbinding. Sonal zorgt voor de implementatie van SonalCloud. Via dat systeem kan u uw werknemers zich via een simpele app laten verbinden met de telefonie-software op uw server in uw eigen cloud.

U kan net zoals bij de klassieke telefonie nog steeds gebruik maken van welgekende functionaliteiten zoals wachtmuziek, omleidingen naar gsm’s en het doorverbinden van gesprekken.

Voor sommige bedrijven is een klassiek telefoniesysteem overigens ook perfect werkbaar – Sonal kijkt graag samen met u naar uw behoeften, om u zo te voorzien van een systeem dat helemaal aangepast is aan wat u nodig heeft.

Waarom een cloud oplossing een goed idee kan zijn? We leggen het u hieronder graag uit.

Een systeem op maat van uw bedrijf? Neem hier contact op!

Schaalbaar & flexibel

Het grootste voordeel van een cloud telefoniesysteem is ongetwijfeld dat het makkelijk schaalbaar is. Het flexibele systeem is erg makkelijk aan te passen aan de grootte van uw bedrijf.

Of u dus over een team van 10 mensen, of een van 100 mensen beschikt – de cloud telefonie-oplossing blijft dezelfde. U hoeft geen nieuwe systemen aan te kopen naarmate uw bedrijf groeit, cloud telefonie kan makkelijk aangepast worden aan de veranderende noden van uw onderneming. Handig voor bedrijven in volle groei!

Alles en iedereen bereikbaar en verbonden via SonalCloud telefonie

Bovendien zorgt een dergelijk systeem ervoor dat u altijd en overal bereikbaar bent. Met uw smartphone geniet u namelijk van alle functionaliteiten van uw virtuele telefooncentrale. Via een app op de telefoons van uw werknemers, kan u ervoor zorgen dat zij bereikbaar zijn wanneer nodig, waar ze zich ook bevinden.

Erg handig, bijvoorbeeld voor zij die ‘on call’ staan. Denk aan huisartsen van wacht, personen die 24/7 klantenservice verlenen, bewakers van uw bedrijf … Uw werknemers hoeven niet langer een systeem te activeren, of letterlijk naast de telefoon te wachten tot een klant u (hen) opbelt. Ze zijn bereikbaar wanneer dit nodig is, waar ze zich ook bevinden.

Lage instapkosten, klaar voor de toekomst!

Nog een reden om te kiezen voor SonalCloud: de lage instapkost! U hoeft namelijk niet te investeren in een fysiek toestel of een fysieke telefooncentrale. Voor een klein maandelijks bedrag, kan u gebruik maken van alle uitgebreide functionaliteiten die SonalCloud u biedt.

Nog handig om te weten, is dat u via de VoIP-technologie zowel nationaal als internationaal aan goedkopere tarieven belt én dat u bij een cloud telefoniesysteem uitsluitend betaalt voor het aantal gebruikers die u nodig heeft.

Hoe Sonal voor uw cloud telefonie-oplossing zorgt

Overtuigd van een cloud oplossing, maar nog niet zeker hoe eraan te beginnen? Bij Sonal bent u zeker van een systeem dat écht op uw maat gemaakt is. Daarom gaan we samen met u op zoek naar telefonie die al uw behoeften dekt.

We gaan dus eerst met u rond de tafel zitten, om tot een telefoonsysteem te komen dat voor u werkt. Het team van Sonal installeert daarna alles zelf, zorgt voor de integratie met uw CRM , ERP-systeem, Office 365 en MS Teams indien gewenst, en verleent de nodige nazorg en opvolging. Zo heeft u altijd een topsysteem bij de hand!

Lijkt SonalCloud u een systeem voor uw bedrijf? Neem hier contact op!