Paging

Klanten die het Astrid Netwerk gebruiken (vooral Belgische brandweerkorpsen) hebben het paging alarmeringssysteem nodig om verschillende teams van vrijwillige brandweerkorpsen te verwittigen in geval van een noodoproep.

Sonal biedt rebuuste en betrouwbare oplossingen aan van verschillende kwaliteitsmerken die garant staan voor secure notificaties en efficiënte communicatie.

RESIDENTIAL DE900

De Swissphone DE900 is een pager voor dagelijks gebruik met een contrastrijke display, enorme stand-by tijd, perfect formaat en stevig design. Het laat een probleemloos gebruik toe en is het optimale alarmeringsapparaat voor elke veiligheidsinstantie.

DE920EX goedgekeurd door ATEX

Swissphone DE920 Ex is een pager voor mobiele alarmering in gevaarlijke omgevingen. Deze robuuste, zeer handige pager is speciaal ontwikkeld voor mensen die werken in omgevingen waar licht ontvlambare stoffen aanwezig zijn en die altijd bereikbaar moeten zijn.

PROFESSIONAL DE725

De Swissphone DE725 is een pager voor professioneel gebruik met een grote flexibiliteit, bijzondere karaktereigenschappen en functies die het tot één van de meest gebruiksvriendelijke pagers maken.

  • Grafisch 5-lijnen scherm met meer dan 100 tekensSwissphone radiocommunicatie
  • Verbeterde behuizing voor een luidere tonaliteit
  • Toetsenblokkering
  • Beveiliging via Pincode

SPOK

De geschiedenis van Spok begon in 1965 met de oprichting van Advanced Communications Inc, een Amerikaanse paging provider die zich richte tot de Mid-Atlantische staten.  Dankzij een lange reeks van fusies en overnames is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een marktleider die gespecialiseerd is in klinische communicatie.

Met de overname van Commtech Wireless, sinds 1992 wereldwijd actief als leverancier van pagers en pagingsystemen, heeft Spok tevens de link gelegd naar een bredere type van klanten, en bieden ze een aantrekkelijk en compleet pakket pagers en pagingsystemen.

Het maakt niet uit wat voor mobiele apparaat uw werknemers gebruiken. Spok beschikt over de technologie om apparaten te laten communiceren met elkaar.

Sonal heeft over de jaren heen een expertise uitgebouwd die zijn gelijke niet kent op de Belgische markt.  Wij bieden u dan ook een end-to-end oplossing voor elke denkbare uitdaging.

Hebt u een specifiek project dat u vrijblijvend wenst te bespreken?