Radiocommunicatie: onze merken

Professionele oplossingen  vereisen de ondersteuning van betrouwbare fabrikanten.  Sonal heeft in de loop der jaren ijzersterke partnerships opgebouwd met de meest innovatieve en toonaangevende spelers op het vlak van radiocommunicatie.

Bekijk hier alle technologiën per merk »

Tait

Tait is een toonaangevend,internationaal bedrijf dat radiocommunicatie systemen aanbiedt al naar gelang de verschillende behoeften van de klant.

Steunend op een basis van betrouwbaarheid, flexibiliteit, vernieuwing en een uitstekende ontwikkeling, kan Tait communicatieve oplossingen bieden voor zowel de meest eenvoudige als de meest complexe probleemsituaties.

Een volledige, betaalbare en hoogkwalitatieve radiocommunicatie vormt dan ook de hoeksteen van Tait’s reputatie.

Kenwood

Kenwood is een toonaangevende fabrikant binnen de wereld van de audio communicatie.

Kenwoods geavanceerde techniek gecombineerd met  een innovatieve stijl en een hoog kwaliteitslabel komen samen prima tot uiting in hun gamma van “high-performance” mobiele- en draagbare radiotoestellen.

Zowel voor gebruik bij hoog professionele – als bij louter recreatieve doeleinden leveren deze radio’s uitstekende prestaties af.

Icom

Icom staat bekend om haar innovatie. Hoewel het in vergelijking met de gevestigde merken qua radiocommunicatie een underdogpositie bekleedt, heeft Icom een duidelijke eigen specialiteit. Icom is erg populair in de beroeps- en pleziervaart. Het kwalitatief zeer goede product, waarbij doelmatigheid en eenvoud voorop staan, is maritieme koploper daar waar IP-classificaties (waterbestendigheid) van belang zijn.

Motorola

Motorola is al meer dan 75 jaar lang marktleider op het gebied van radiocommunicatie. Vanaf de eerste walkie-talkie, over de eerste verstuurde woorden van op de maan, tot aan het voorzien van de huidige professionals met de meest efficiënte uitrusting.

Motorola heeft altijd al de standaard gezet, daar waar de rest van de industrie volgt. Het innovatieve denken heeft geleid tot vele van de draadloze communicatie toestellen momenteel op de markt verkrijgbaar.

Alle radio’s bieden een ongeëvenaarde geluidskwaliteit dankzij de “X-pand” technologie. De professionele serie biedt een 16-tal verschillende toestellen om zo tegemoet te komen aan de verschillende eisen van de gebruikers.

Radio Activity

Radio Activity is een Italiaans ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerp  van digitale en analoge radiotoestellen en -applicaties. Sinds hun oprichting in 2003 hebben zij een grondige kennis en ervaring opgebouwd op het vlak van communicatietechnologie. Hun multidisciplinair team van ingenieurs ontwerpt en ontwikkelt voortdurende oplossingen op maat van de professionele radiomarkt.

De eerstelijnsondersteuning wordt geleverd door lokale technische partners zoals Sonal, die ter plaatse in staat zijn om eventuele problemen snel aan te pakken.

De technologie van Radio Activity is reeds toegepast in honderden configuraties wereldwijd, wat illustratief is van de meerwaarde die het merk kan bieden in oplossingen variërend van een eenvoudige stand-alone repeater tot een landelijk systeem, zowel analoog als digitaal, DMR, Tier-II, Tier-III, Simulcast en Voting.

Hytera

Hytera heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig leverancier. Ze zijn inmiddels één van de grootste leveranciers van professionele two-way radio’s in China en behoren daarmee tot de top vijf in de wereld. De verkoop van de Hytera producten vindt u over de hele wereld in bijna 60 landen, in België nu bij Sonal.

Hytera was voor 2010 bekend onder de merknaam HYT. Sinds 2010 staat de fabrikant bekend onder de naam Hytera. Het Merk Hytera is tevens de naam van de digitale DMR lijn welke de leverancier gelijk tijdig introduceerde. Later dit jaar zal Hytera met het eerste DMR ATEX toestel op de markt komen en zal een TETRA productlijn beschikbaar zijn. De analoge lijn blijft doorgaan onder de naam HYT.

Entel

Sinds de oprichting van Entel in 1995, is dit bedrijf uitgegroeid tot een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf met een eigen ontwikkeling en productie afdeling, die zo toelaat om de wereldwijde markt te bespelen. Entel radio-apparatuur draagt het label van veeleisende vernieuwing, kwaliteit en uitmuntendheid voor zowel land als marine benodigdheden.

T&T Sailor

De VHF radios van Thrane & Thrane’s SAILOR  zijn door de jaren heen in de maritieme wereld een synoniem geworden van hoge kwaliteit maritieme radiocommunicatie.

Maxon

Maxon CIC is een bedrijf van Zuid-Koreaanse origine gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele communicatie toestellen in het algemeen en van 2-way radio in het bijzonder.

Wereldwijde ervaring en substantiële groei van Maxon CIC hebben geleid tot een bedrijf dat een volledige ondersteuning aanbiedt zowel op technisch, commercieel als op marketing gebied.

Van eenvoudige conventionele toestellen tot systeemtoestellen met 200 kanalen, u vindt bij Maxon een product dat tegemoet komt aan de eisen van vandaag.

Omnitronics

Omnitronics is een wereldleider in het ontwerp, fabricage en levering van bedrijfskritische communicatiesystemen.

Gespecialiseerd in Digital Radio Management, Dispatch, Interoperability en Radio over IP, worden de Omnitronics producten en oplossingen 24/7 ingezet in de controlecentra en radio-infrastructuren bij ‘s werelds meest vitale organisaties.

Omnitronics is al meer dan 30 jaar actief en heeft een internationaal netwerk van distributeurs en wederverkopers in de Verenigde Staten, het VK, Europa, Australië en Azië.

Sonal is een premium partner van Omnitronics producten voor Benelux en Duitsland.