Satelliet

Satellietcommunicatie

Bent u op zoek naar een oplossing voor satellietcommunicatie? Sonal kan teren op meer dan 25 jaar ervaring en staat u graag bij met raad en daad.

Honderden klanten doen momenteel beroep op de expertise van Sonal op het vlak van satellietcommunicatie. Zij zijn onder meer actief in de volgende sectoren:

  • Scheepvaart
  • NGO, ontwikkelingshulp
  • Bijstand, noodinterventie
  • Overheid
Waar kunnen we u mee helpen?
Neem contact op met Sonal

Bent u een avonturier in hart en nieren?  Wordt u aangetrokken door de schoonheid en rust van de meest afgelegen en ongerepte delen van onze planeet, of verkiest u om met brullende motoren woestijnen en onherbergzame gebieden te bedwingen?  Een goede voorbereiding is hierbij essentieel, en op het vlak van veiligheid kan u niets aan het toeval overlaten.  Een betrouwbare satellietcommunicatie in gebieden waar het GSM netwerk niet reikt is dan ook geen luxe.

Vertrekt u binnenkort op avontuur?

Sonal biedt een waaier van oplossingen, zowel in verhuur als verkoop, waarmee u overal ter wereld aan de slag kan: ter land, ter zee of in de lucht.   Aarzel niet ons te contacteren voor gratis en vrijblijvend advies, en samen zorgen wij ervoor dat u met een gerust gemoed kan vertrekken.

De beste telefonie-oplossing voor uw onderneming?

Neem contact op met onze telecomconsultants. Zij staan u graag te woord!

Michael De Clercq
Sales