best replacement for valium buy valium online como conseguir valium sin receta

golds soma classes order soma online soma skin and laser hours

determine o valor da soma das proposições incorreta buy soma online soma em progressão aritmetica

can ambien cause night terrors buy ambien ambien for 10 years

valium time to be effective valium online round blue valium pill

Sonal, specialist in professionele telecommunicatie

Telefonie, radiocommunicatie en satellietcommunicatie

Wie is Sonal?

Sonal is specialist in professionele telecommunicatie: telefonie, radiocommunicatie en satellietcommunicatie. Wij werken sinds 1978 voor diverse bedrijven, overheden en sectoren. Vanuit onze locatie in het Antwerpse Mortsel zijn we een toonaangevende leverancier van hoogwaardige telecomproducten en hebben we een uitstekende reputatie als systeemintegrator en software-ontwikkelaar.

Onze klanten zijn ondernemingen en ondernemers die in de eerste plaats kwaliteitsproducten en een topservice eisen. Ze willen een uitstekende ondersteuning op vlak van zowel standaard- als maatwerkproducten en compleet geïntegreerde systemen.

Wat zijn de Sonal doelstellingen?

Sonal wil zijn professioneel en solide karakter verstevigen en verder groeien op het vlak van dienstverlening en een uiterst kwalitatief productaanbod. De medewerkers van Sonal volgen constant opleidingen en trainingen om de beste service te blijven aanbieden en de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Zo garanderen we toekomstgericht de bedrijfszekerheid en de continuïteit van deze onderneming.

De Sonal waarden

  • Deskundigheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Inzet, gedrevenheid, passie en beroepsernst
  • Permanente vorming en bijscholing
  • Flexibiliteit en creativiteit
  • Partnership
  • Loyaliteit

Onze diensten

Sonal bouwde door de jaren heen een uitgebreide expertise op die zijn gelijke niet kent op de Belgische markt. Wij bieden een end-to-end oplossing voor elke uitdaging op het gebied van telecommunicatie:

Maak  kennis met het team van Sonal