Avaya telefooncentrales

Met Avaya OneCloud naar een hoger niveau van communiceren

Een gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker VoIP-telefoniesysteem? Met de software van Avaya en de expertise van Sonal zit u goed. Al meer dan 20 jaar werken wij met dit platform. Een uitgebreide expertise en ervaring? Daar mag u op rekenen.

Maak een afspraak!

Met Avaya kiest u voor een oplossing die all-inclusive is. Telefonie, messaging, networking en meer? Voor klanten én medewerkers?  Een integratie met Microsoft Teams? Of misschien wil u dit systeem wel koppelen met uw ERP- en CRM-systemen? Het kan allemaal.

Sonal zorgt graag voor een Avaya VoIP-telefoniesysteem dat naadloos aansluit bij de noden van uw bedrijf. Zowel uw medewerkers op kantoor als uw remote werkende  medewerkers profiteren van dezelfde functionaliteiten.

Avaya Enterprise Cloud

Een hybride of private cloud oplossing die flexibel, veilig en volledig aangepast is aan uw organisatie.

Lees meer over Avaya Enterprise Cloud »

Avaya UCaaS

Alles-in-één cloud communicatieplatform zodat u sneller en continu kan samenwerken.

Lees meer over Avaya UCaaS »

Avaya Cloud office (ACO)

Bellen, vergaderen, berichten sturen en meer – allemaal in één app.

Lees meer over Avaya Cloud Office »

Wenst u advies over de mogelijkheden van de Avaya communicatieplatformen? Wij adviseren u graag over het geschikte oplossing voor uw onderneming

contacteer ons

Waarom kiezen voor een Avaya telefooncentrale

Geschikt voor 2 tot 2500 gebruikers

Zowel kleinschalige organisaties als grotere bedrijven weten zich verzekerd van een verbeterde efficientie dankzij de communicatieoplossingen van de IP 500.

Lagere communicatiekosten

IP Office kan u helpen om uw kosten significant te verlagen, dankzij SIP trunk ondersteuning, uitgebreide conferencing opties, geavanceerde mobiliteitsoplossingen en customer service tools.

1 tot 150 locaties wereldwijd

Dankzij de mogelijkheid om uit te breiden tot 150 (internationale) sites garandeert Avaya dat alle medewerkers steeds blijven communiceren.

icon box image

85% Van alle fortune 500 bedrijven werken met Avaya

Niet minder dan een duizelingwekkende 85% van de Fortune 500 bedrijven vertrouwt blindelings op Avaya voor de communicatie met haar medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Avaya technologie staat garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid en spitsvindigheid die haar deugd ook dagelijks bewijst in het segment van de kleine en middelgrote ondernemingen.

Efficiënte communicatie vanop elke locatie

Of u zich nu bevindt bij een klant, op de baan, of in een hotelkamer, op geen enkel moment dient u in te boeten aan efficiëntie op het vlak van communicatie, en garandeert Avaya dat u steeds over al de functionaliteiten beschikt die u hebt leren appreciëren op kantoor.

Integratie van smartphones en tablets

Oproepen naar kantoor kunnen bellen op elke aangewezen toestel.  Gewoon inloggen en het toestel wordt automatisch de telefoon van de gebruiker.  Gebruik de tablet of smartphone voor uw conference calls, of laat uw collega’s weten dat u in vergadering bent.

De beste telefonie-oplossing voor uw onderneming?

Neem contact op met onze telecomconsultants. Zij staan u graag te woord!

Michael De Clercq
Afgevaardigd Bestuurder

Kevin Van Ham
Telecom Consultant

Erik Tanret
Telecom Consultant