Avaya telefooncentrales

Met IP Office 500 naar een hoger niveau van communiceren

Met een totaal van meer dan 36000 geïnstalleerde systemen wereldwijd bent u met een Avaya telefooncentrale zeker van een gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker data-telefoonsysteem dat haar waarde al meer dan bewezen heeft.

Avaya IP Office

Avaya IP Office is een communicatieoplossing voor bedrijven van 2 tot circa 2500 medewerkers. De combinatie van spraak- én IP-technologie biedt u de mogelijkheid en het gemak om kosten te verlagen, productiviteit te stimuleren en uw klanten optimale service te verlenen.

U kunt IP Office beschouwen als een complete oplossing voor telefonie, messaging, networking, conferencing en klantbeheer. U beschikt daarmee over het fundament voor alle communicatiestromen, zowel tussen collega’s onderling als met klanten en prospects. Maar er is meer. De oplossing biedt ook eenvoudige toegang tot informatie door bijvoorbeeld de integratie met Microsoft Outlook. Medewerkers kunnen direct gedetailleerde informatie over de beller zien op hun telefoonscherm. Zowel medewerkers op kantoor of op een andere locatie, als medewerkers die thuis werken, profiteren van dezelfde functionaliteit.

Wenst u advies over de mogelijkheden van de Avaya communicatieplatformen? Wij adviseren u graag over het geschikte oplossing voor uw onderneming

contacteer ons

Edities

De IP Office technologie is beschikbaar via een Server Editie, waarbij de IP Office software draait op een Linux server, of via de modulaire IP500 V2 unit.

lees meer over de verschillende edities »

Licenties

Avaya IP Office heeft een flexibel licentiesysteem, zowel op het systeemniveau als op het niveau van de gebruikers.  Aldus heeft elke gebruiker de beschikking over de functionaliteiten die hij nodig heeft om efficiënt te werken.

Lees meer over het Avaya IP Office licentiesysteem »

Desktop toestellen

Avaya IP Office heeft een flexibel licentiesysteem, zowel op het systeemniveau als op het niveau van de gebruikers.  Aldus heeft elke gebruiker de beschikking over de functionaliteiten die hij nodig heeft om efficiënt te werken.

Avaya desktop toestellen »

Avaya vergadertelefoons »

ucplus

is een krachtig verenigde communicatiesoftware suite die gebruikers in staat stelt tot een hoge mate van integratie, communicatie en samenwerking tussen hun telefoonsysteem en hun interne bedrijfssysteem.

Lees meer over ucplus »

Waarom kiezen voor een Avaya telefooncentrale

Geschikt voor 2 tot 2500 gebruikers

Zowel kleinschalige organisaties als grotere bedrijven weten zich verzekerd van een verbeterde efficientie dankzij de communicatieoplossingen van de IP 500.

Lagere communicatiekosten

IP Office kan u helpen om uw kosten significant te verlagen, dankzij SIP trunk ondersteuning, uitgebreide conferencing opties, geavanceerde mobiliteitsoplossingen en customer service tools.

1 tot 150 locaties wereldwijd

Dankzij de mogelijkheid om uit te breiden tot 150 (internationale) sites garandeert Avaya dat alle medewerkers steeds blijven communiceren.

icon box image

85% Van alle fortune 500 bedrijven werken met Avaya

Niet minder dan een duizelingwekkende 85% van de Fortune 500 bedrijven vertrouwt blindelings op Avaya voor de communicatie met haar medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Avaya technologie staat garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid en spitsvindigheid die haar deugd ook dagelijks bewijst in het segment van de kleine en middelgrote ondernemingen.

Efficiënte communicatie vanop elke locatie

Of u zich nu bevindt bij een klant, op de baan, of in een hotelkamer, op geen enkel moment dient u in te boeten aan efficiëntie op het vlak van communicatie, en garandeert Avaya dat u steeds over al de functionaliteiten beschikt die u hebt leren appreciëren op kantoor.

Integratie van smartphones en tablets

Oproepen naar kantoor kunnen bellen op elke aangewezen toestel.  Gewoon inloggen en het toestel wordt automatisch de telefoon van de gebruiker.  Gebruik de tablet of smartphone voor uw conference calls, of laat uw collega’s weten dat u in vergadering bent.

Uitgebreide partnerships

Avaya werkt nauw samen met een lange lijst van fabrikanten die de efficiëntie van uw dagelijkse taken nog kunnen verbeteren.

Sonal, de telecomspecialist voor kleine en grote ondernemingen

Al meer dan 35 jaar biedt Sonal oplossingen aan bedrijven van 5 tot 500 gebruikers.  Onze productspecialisten bieden u vrijblijvend advies over de meest geschikte configuratie, terwijl onze technische dienst paraat staat om ervoor te zorgen dat uw onderneming steeds productief blijft.

Wenst u meer info over onze producten en diensten rond Avaya telefooncentrales?  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.