Panasonic telefooncentrales

Toonaangevende, innovatieve en wereldwijd erkende technologie

Met een Panasonic telefooncentrale bent u met uw bedrijf klaar voor de toekomst.  Hoewel, we verkiezen zelf de term “geïntegreerde communicatieplatformen”:  Deze oplossingen voor unified communications omvatten geavanceerde communicatie via IP-netwerken, bureautelefoons en in hoge mate configureerbare voicemailsystemen.  Veel meer dan de klassieke telefooncentrales bieden deze platformen de perfecte ondersteuning voor administratieve functies in uw hele bedrijf.

Een Panasonic oplossing garandeert u een efficiëntere communicatie zowel tussen collega’s als met uw zakelijke contacten. Ze geven altijd en overal toegang tot een breed scala aan communicatietoepassingen door middel van slimme, gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten.

Sonal: Focus Dealer en Solution Partner

Onze ervaren telecom consultants zijn goed geplaatst om u te adviseren over de beste oplossing voor uw bedrijf, terwijl onze grondig opgeleide helpdesk en support afdeling steeds ter beschikking staat voor bijstand en installaties. Dit maakt dat wij het label van Panasonic Focus Dealer / Solutions Partner met trots mogen dragen.

Wenst u advies over de mogelijkheden van de Panasonic telefooncentrales? Wij adviseren u graag over het geschikte oplossing voor uw onderneming

Contacteer ons

Digitale, hybride, IP telefooncentrales

Met de nieuwste generatie van geïntegreerde communicatieservers is Panasonic klaar om elke mogelijke uitdaging binnen uw onderneming aan te gaan. Overweegt u de aanschaf van uw eerste centrale, of wil u uw bestaande telefooncentrale uitbreiden? Panasonic helpt u om uw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer over Panasonic communicatieservers»

Panasonic systeemhandsets

Het uitgebreide gamma van Panasonic systeemhandsets garandeert een oplossing die tegemoet komt aan de typische behoefte van elke bedrijfstak of activiteit, of het nu gaat om administratie, logistiek, horeca, overheid, onderwijs, medische dienstverlening of verkoop.

Go Connect voor Panasonic

Sla een brug tussen uw telefooncentrale en uw klant contact gegevens

Go Connect is een krachtig unified communications software pakket welke gebruikers een hoge mate van integratie, communicatie en samenwerking biedt tussen hun Panasonic telefoonsysteem en hun interne zakelijke systeem. Go Connect stelt eindgebruikers in staat om beter samen te werken en gezamenlijk, snel en efficiënt informatie over bellers te verkrijgen. De Go Connect product serie is niet alleen kostenbesparend, maar ook zeer gemakkelijk te onderhouden en te installeren.

Sonal, de telecomspecialist voor kleine en grote ondernemingen

Al meer dan 35 jaar biedt Sonal oplossingen aan bedrijven van 5 tot 500 gebruikers.  Onze productspecialisten bieden u vrijblijvend advies over de meest geschikte configuratie, terwijl onze technische dienst paraat staat om ervoor te zorgen dat uw onderneming steeds productief blijft.

Wenst u meer info over onze producten en diensten rond Panasonic telefooncentrales?  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.