Go Connect voor Panasonic

Sla een brug tussen uw telefooncentrale en uw klant contact gegevens

Go Connect is een krachtig unified communications software pakket welke gebruikers een hoge mate van integratie, communicatie en samenwerking biedt tussen hun Panasonic telefoonsysteem en hun interne zakelijke systeem.

Go Connect stelt eindgebruikers in staat om beter samen te werken en gezamenlijk, snel en efficiënt informatie over bellers te verkrijgen. De Go Connect product serie is niet alleen kostenbesparend, maar ook zeer gemakkelijk te onderhouden en te installeren.

De suite bestaat uit vijf primaire licentie types waardoor eindgebruikers het optimale voordeel krijgen op basis van hun specifieke eisen:

Go Connect Office

Alle telefoonfuncties die u nodig hebt, via een simpele klik: bellen, doorverbinden, in wacht zetten, …, plus integratie met Microsoft Outlook, Lotus Notes en Google Places.

Go Connect Office Plus

Alle functies van de Go Connect Office licentie met een aantal leuke bijkomende functies, zoals de voorkeur toestel keuze, op beschikbaarheid gebaseerde acties en gecombineerde weergave van de beschikbaarheid.

Go Connect CRM

Alle functies van Go Connect Office Plus met veel aangepaste en standaard CRM- applicaties en databases . Dit maakt direct toegang tot relevante informatie mogelijk, waarbij de eindgebruiker ervaart om veel efficiënter te werken, dit bespaart de klant uiteindelijk tijd en geld.

Mobiele client

Google Android , Apple iOS en Windows Phone ondersteund. Laat bellen en samenwerking tijdens het rijden, de beschikbaarheid en productiviteit verhogen, en het verminderen van de kosten.

Go Connect Attendant

Schermvullend telefoongesprek management, inclusief CRM-integratie, chat berichten en multi-site support.

Download de Go Connect brochure (pdf)

Sonal, de telecomspecialist voor kleine en grote ondernemingen

Al meer dan 35 jaar biedt Sonal oplossingen aan bedrijven van 5 tot 500 gebruikers.  Onze productspecialisten bieden u vrijblijvend advies over de meest geschikte configuratie, terwijl onze technische dienst paraat staat om ervoor te zorgen dat uw onderneming steeds productief blijft.

Wenst u meer info over onze producten en diensten rond Panasonic telefooncentrales?  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contacteer ons