panasonic geïntegreerde communicatieplatformen

Daar waar men graag spreekt over Panasonic telefooncentrales, verkiezen we zelf de term “geïntegreerde communicatieplatformen”. Deze oplossingen voor unified communications omvatten geavanceerde communicatie via IP-netwerken, bureautelefoons en in hoge mate configureerbare voicemailsystemen.  Veel meer dan de klassieke telefooncentrales bieden deze platformen de perfecte ondersteuning voor administratieve functies in uw hele bedrijf.

Panasonic KX-NS1000

De flexibele krachtpatser

De Panasonic KX-NS1000 is een IP en SIP systeem dat volledig kan worden afgestemd op de behoefte van uw onderneming, of het nu gaat over een klein kantoor of een grote onderneming met verschillende vestigingen. Het systeem biedt alle voordelen van de moderne bedrijfscommunicatie in de vorm van een innovatieve Unified Collaboration & Communication-omgeving, inclusief desktophulpmiddelen, voicemail, interactieve Voice Response, en de mogelijkheid om smartphones en tabletcomputers te integreren.

Hebt u reeds een Panasonic centrale? Dan integreert u moeiteloos de KX-NS1000 in uw huidige telefoniestructuur waardoor u geleidelijk kan migreren naar een full IP platform.

Eigenschappen

  • IP en SIP netwerkcommunicatieserver
  • Tot 6 toestellen, uitbreidbaar tot 1000
  • Voorzien van ingebouwde toepassingen zoals mobiele oplossingen, voicemail, callcenter, en contactcenter met spraakbegeleiding voor bellers.

Panasonic KX-NS700

De technische duizendpoot

De Panasonic KX-NS700 is ontworpen voor de kleine en middelgrote onderneming die haar bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau wil tillen zonder de nood aan zware investeringen. Bestaande analoge, digitale of IP toestellen kunnen moeiteloos geconnecteerd worden, wat dit platform de ideale oplossing maakt om geleidelijk te evolueren naar een full IP oplossing dat voorzien is van de allernieuwste technologie op het vlak van communicatie.

De KX-NS700 is eveneens geschikt voor bedrijven die momenteel nog geen gebruik maken van een telefooncentrale. De talrijjke uitbreidingseenheden staan er garant voor dat deze communicatieserver klaar is om elke expansie van uw bedrijf moeiteloos te volgen.

Eigenschappen:

  • Slim hybride PBX Syteem: kan gebruikt worden met analoge, digitale, dect of IP toestellen
  • Standaard geschikt voor 6 toestellen, uitbreidbaar tot 288 toestellen
  • Voorzien van ingebouwde toepassingen zoals callcenter oplossing, mobiele oplossing en voicemail.

NSX 1000 en NSX 2000

De nieuwste generatie IP platformen

Elk bedrijf heeft zijn eigen communicatiebehoeften: op verschillende manieren contact maken met klanten, op verschillende plaatsen en met uiteenlopende apparaten. Daarom hebben de mobiele en verspreid werkende medewerkers van nu een communicatieoplossing nodig die voorziet in de behoeften en verwachtingen van hun klanten, wanneer deze zich ook maar voordoen.

Met behulp van de KX-NSX kunnen bedrijven een perfecte totale klantervaring bieden door gebruik te maken van de nieuwe generatie communicatiesystemen die zijn afgestemd op de flexibele werknemers van nu en de steeds hogere eisen van de klant. Dus of u nu medewerkers hebt die op verschillende plaatsen werken binnen het gebouw, nieuwe medewerkers toevoegt, een nieuw kantoor opzet, een helpdesk begint of medewerkers in staat wilt stellen van thuis uit te werken, de KX-NSX past zich eenvoudig aan uw behoeften aan.

Zorg dat u er altijd bent voor uw klanten wanneer zij u nodig hebben.

Communiceer met klanten, waar u ook bent. Dankzij een draadloos systeem met meerdere zones kunt u overal gesprekken voeren via verschillende apparaten. U kunt tijdens een gesprek zelfs wisselen tussen uw bureautelefoon en een mobiele telefoon. Sluit mobiele apparaten aan als kantoortoestellen met hetzelfde nummer, voor efficiënt beheer en een naadloze klantenservice. Aanwezigheidsbeheerfuncties, chat- en videogesprekfuncties bieden meer mobiliteit en flexibiliteit.

Sonal, de telecomspecialist voor kleine en grote ondernemingen

Al meer dan 35 jaar biedt Sonal oplossingen aan bedrijven van 5 tot 500 gebruikers.  Onze productspecialisten bieden u vrijblijvend advies over de meest geschikte configuratie, terwijl onze technische dienst paraat staat om ervoor te zorgen dat uw onderneming steeds productief blijft.

Wenst u meer info over onze producten en diensten rond Panasonic telefooncentrales?  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.