Telefonie voor corporate klanten

Telefonie voor corporate klanten

Vandaag de dag draait alles rond efficiente communicatie, en Sonal kan als geen ander tegemoet komen aan de behoeften van elke moderne onderneming of organisatie.

Onze oplossingen

Multi Site Configuraties

Virtuele conferencing

Webcollaboration

Integratie Mobiele gebruikers

CRM en ERP Integratie

Call center oplossingen

Randapparatuur

Integratie van thuiswerkers en remote offices

Superieure telecomoplossingen voor de meest veeleisende organisaties

Sonal biedt complete en betrouwbare telecomoplossingen voor de meeste veeleisende organisaties. Ongeacht het aantal medewerkers of locaties, Sonal heeft alle troeven om tegemoet te komen aan elke telecombehoefte:

  • Eigen technische dienst voor installatie en onderhoud van uw communicatieplatform.
  • Helpdesk voor dagelijks telefonische ondersteuning en support via remote access.
  • Strategische partnerships met innovatieve marktleiders als Avaya en Panasonic.
  • Proximus en Telenet partner
  • VOiP provider
  • Bijna 40 jaar ervaring op het vlak van telecommunicatie

Onze merken

Avaya VOIP Telefooncentrales

Met een totaal van meer dan 36000 geïnstalleerde telefooncentrales wereldwijd bent u met Avaya zeker van een gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker data-telefoonsysteem dat haar waarde al meer dan bewezen heeft.

Het Avaya IP Office platform is een communicatieoplossing voor bedrijven van twee tot circa 2500 medewerkers. De combinatie van spraak- én IP-technologie biedt u de mogelijkheid en het gemak om kosten te verlagen, productiviteit te stimuleren en uw klanten optimale service te verlenen.

 

Panasonic telefooncentrales

Daar waar men graag spreekt over Panasonic telefooncentrales, verkiezen we zelf de term “geïntegreerde communicatieplatformen”. Deze oplossingen voor unified communications omvatten geavanceerde communicatie via IP-netwerken, bureautelefoons en in hoge mate configureerbare voicemailsystemen.

Veel meer dan de klassieke telefooncentrales bieden deze platformen de perfecte ondersteuning voor administratieve functies in uw hele bedrijf.

Hebt u een specifiek project dat u vrijblijvend wenst te bespreken?

Contacteer ons

Bent u op zoek naar mee info over onze producten en diensten rond telefooncentrales?  Vul het formulier in of mail naar mdeclercq@sonal.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.